Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(11 materiale)

Revista publikohej dy herë në muaj. Trajtesat ishin te karakterit kulturor, historik, social dhe folklorik kryesisht të lidhura me krahinën e Shkodërs. Vend te veçantë në revistë zinin rubrikat kulturore të Shkodërs. Në të shkruajtën…

Koleksioni

Citimi

Pronar: Gjon Ujka, Drejtuer përgjegjës: Cuk Simoni., “Cirka I - nr 13 - 14,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 22, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/86.

Etiketat: