Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(19 materiale)

Përmban shkrimet:
"Shpirti kritk" nga Arshi Pipa,
"Ndre Mjedja: Juvenilja (Vaji i bylbylit)" nga Pashko Gjeçi,
"Kanga e Shemsi Pashës" nga Folklori kosovar,
"Zotit" nga Zef Serembe,
"Netë molldave" nga Mitrush Kuteli,
"Edipi Mbret -…
Citimi

Pipa, Arshi, “Kritika : e permuejshme letrare : Vit. 1, nr. 1,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/753.

Etiketat:

 
Libri trajton njohuri të përgjithshme dhe disa parime mbi filozofinë, letërsinë, gjuhësinë e shkencat e tjera.
Tekst shkollor për Seminarin e Shën Françesk Saverit. Ka 80 faqe pa ilustrime.

Upload 28. 10. 2019
Citimi

Xanoni, Anton M., “Priisi n' lamë t' letratyrës : per shkollë t' Seminarit e t' Mbesoitores t' Sh' Françesk Saverit n' Shkoder,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/752.

Etiketat:

 
Poemë
Citimi

Mjeda, Ndre, “Scodra,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/547.

Etiketat:

 
Poemë
Citimi

Mjeda, Ndre, “Lissus,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/545.

Etiketat:

 
Poemë
Citimi

Mjeda, Ndre, “Juvenilja,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/544.