Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht
Citimi

“Albania 1897 - Nr 02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/552.

Etiketat:

 
Revistë e përkohshme shqip, frëngjisht dhe turqisht
Citimi

“Albania 1897 - Nr 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/551.

Etiketat:

 
Luftërat ballkanike në periudhën e viteve 1900-1915.
Citimi

Durham, Edith, “Twenty Years of Balkan Tangle,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/523.

Etiketat:

 
Libri përmban të dhëna historike mbi luftëra Ballkanike, 1912-1913.
Perandorisë Osmane, 1288-1918.
Udhëtime dhe përshkrime.
Citimi

Durham, Edith, “The Struggle for Scutari,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/522.

Etiketat:

 
Shqipëria Politike.
Shqipëria Shoqërore.
Shqipëria Ekonomike.
Shqipëria Historike.
Organizimi Administrativ: Prefekturat, Nenprefekturat, Krahinat, Katundet.
Citimi

Selenica, T., “Shqipria më 1927 = L'Albani en 1927,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/518.

Etiketat: