Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(8 materiale)

Ky numër i dedikohet shtatëqindvjetorit të lindjes së poetit të madh botëror, Dante Alighieri. Shkrimet e këtij numri përmbajnë të dhëna biografike mbi jetën e poetit, poezi të përkthyera, këngë nga "Komedia Hyjnore" dhe në fund…

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/408.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, etnografike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/407.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, albanologjike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/406.

Etiketat: