Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(7 materiale)

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VI, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/396.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, gjuhësore, dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VI, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/395.

Etiketat: