Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(22 materiale)

Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Alizotti, Demir, “Drini : organ i turizmit kombëtar : Vit. 5, nr. 3 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/930.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Alizotti, Demir, “Drini : organ i turizmit kombëtar : Vit. 5, nr. 2 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/929.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Alizotti, Demir, “Drini : organ i turizmit kombëtar : Vit. 5, nr. 1 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/928.

Etiketat:

 
Ky numër i revistës përmban:

"Bariu i Popullit" nga Arshi Pipa,
"Kujtime mbi Fan Nolin" nga Tony Fakiri,
"Lirika Greke"-përkthime, etj.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Pipa, Arshi, “Kritika : e permuejshme letrare : Vit. 1, nr. 4 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/757.

Etiketat:

 
Ky numër i revistës përmban:
"Luigj Gurakuqi-vlera e tij letrare", nga Arbni; një shkrim kritik nga Selman Riza, përkthime nga "klasikët botnorë", etj.

Upload 30. 10. 2019
Citimi

Pipa, Arshi, “Kritika : e permuejshme letrare : Vit. 1, nr. 3,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/755.

Etiketat: