Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(10 materiale)

Përmban rubrikat : filozofi, gjuhësi, etnografi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 06,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/247.

Etiketat:

 
Revista përfshin rubrikat : filozofi, gjuhësi, histori, folklor, sport dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 04-05,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/246.

Etiketat:

 
Përmban shkrime rreth edukatës, gjuhësisë, letërsisë, historisë, kulturës dhe ka një bibliografi nga Krist Maloki.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 03,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/245.

Etiketat:

 
Përmban shkrime në rubrikat : filozofi, histori, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/244.

Etiketat:

 
Me këtë numër fillon periudha e dytë e botimit të kësaj reviste që përfshin vitet 1943 -1944.
Në këtë numër përfshihen rubrikat : filozofi, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/243.

Etiketat: