Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(100 materiale)

Përmbajtja e revistës në faqen e titullit. Shkrimet janë me karakter historik, letrar, social e kulturor.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 12 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/771.

 
Përmbajtja e këtij numri gjendet në faqen e titullit.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 12 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/770.

Etiketat:

 
Përmbajtja në faqen e titullit. Shkrimet me tematikë historike, letrare, etike, kulturore.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bote e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 11 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/769.

Etiketat:

 
Ky numër përmban shkrime historike, letrare dhe kulturore. Përmbajtja në faqen e titullit.
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 10 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/768.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës gjendet në faqen e titullit. Në këtë numër të revistës fillon një rubrikë e re "Nacionalizmë".
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 9 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/767.

Etiketat: