Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(8 materiale)

Abetare me metodën analitike - sintetike të shkrimit e të leximit. Libri ka në faqen paralel me faqen e titullit një foto të Skënderbeut, në fund gjendet një model për përdorimin nga mësuesit.
Bot. 2
54 f., me il.

Upload 21. 10.…
Citimi

-, “Abetare per shkollë fillestare të Shqypnis : mas methudhës analytike - synthetike të shkrimit e të leximit : e dyta dorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/744.

Etiketat:

 
Përmban shkrime me përmbajtje fetare dhe kulturore.
194 f., me il.
Revista ndryshon formatin.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 33, nr. 1-12 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/609.

Etiketat:

 
Libri trajton historinë e ilirëve: fiset ilire, karakterin, zakonet, besimin dhe gjuhën ilire. Është botim i Ministrisë së Arsimit për njohuri të përgjithshme. Libri është përkthyer nga Karl Gurakuqi. Ka gjithsej 74 faqe.
Citimi

Patsch, Karl, “Ilirët : ble 1,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/332.