Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(6 materiale)

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare dhe kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti II, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 16, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/371.

Etiketat: