Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(729 materiale)

Përmban : edukatë, histori, ekonomi, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit .2, nr. 3 (1930),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/160.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, kulturë, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 2, nr. 2 (1930),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/159.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 2, nr. 1 (1930),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/158.

Etiketat:

 
Përmban statutin e shoqatës L.E.K.A. ku përfshihen : emrat e themeluesve të shoqatës, akti i lejes, kryesia e shoqatës.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 1, nr. i veçantë (1929) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/157.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1916 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m. , “Posta e Shqypniës 1916 - 1917 - nr 101 - 104,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/155.

Etiketat: