Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(695 materiale)

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, mësimdhënies dhe edukatës morale në shkollën fillore.
Revista mbyllet me disa qarkore dhe me një prezantim të librit "Zemra" të De Amicis.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s'…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 4 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 17, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/791.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, mësimdhënies dhe edukatës morale në shkollën fillore.
Revista mbyllet me disa qarkore për arsimtarët .
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 3 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 17, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/790.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë së edukimit, pedagogjisë dhe mësimdhënies së gjuhës shqipe.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
385-416, [32] f. ; 23 cm.
Në faqen e…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 2 (1924) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 17, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/789.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës dhe programit shkollor të gjimnazit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
353-384, [32] f. ; 23 cm.
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëve : Vit. 1, nr. 12 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 17, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/788.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës, bujqësisë si koncept etj..
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
323-352, [30] f. ; 23 cm.
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëve : Vit. 1, nr. 11 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 17, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/787.

Etiketat: