Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(709 materiale)

Përmban : edukatë, sociologji, letërsi, histori, folklor dhe bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 7, nr. 1 (1935),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 7, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/210.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, sociologji, sport, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 6, nr. 12 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 7, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/209.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 6, nr. 11 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 7, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/208.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, ekonomi, edukatë, histori, folklor, bibliografi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 6, nr. 10 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 7, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/207.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, letërsi, histori, "pedologji", gjuhësi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 6, nr. 9 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 7, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/206.

Etiketat: