Materiali

 

Albania : organe des intérets albanais : revue bi-mensuelle : literature, folklore, lingustique, histoire et nouvelles : é perkoheshmé : dél dy hére ne muaj : shkruan ç’do ghe ne gjuhe shqip (toskerisht é gégnisht), frengjisht é turqisht : Vit. 3, nr. 2 (1899)

Subjekti

Letërsia, gjuha, historia, politika, kultura

Pershkrimi

Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.

U themelua në vitin 1896.

Nga janari i vitit 1899 del dy herë në muaj, në gjuhët shqip (toskërisht e gegërisht),

frëngjisht dhe turqisht.

17-32, [16] f. : me il. ; 22 cm

Etiketa

Koleksioni

Data

1899

Autor

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Thoma Abrami

Botuesi

Bruxelles

Formati

22 cm

Gjuha

Shqip, frëngjisht, turqisht

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Thoma Abrami , “Albania : organe des intérets albanais : revue bi-mensuelle : literature, folklore, lingustique, histoire et nouvelles : é perkoheshmé : dél dy hére ne muaj : shkruan ç’do ghe ne gjuhe shqip (toskerisht é gégnisht), frengjisht é turqisht : Vit. 3, nr. 2 (1899) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/997.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder