Materiali

 

Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ne hére ne muaj : revue
mensuelle albanaise : organe du parti autonomiste albanais : Vit. 1, nr. 8 (1897)

Subjekti

Letërsia, gjuha, historia, politika, kultura

Pershkrimi

Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj, në gjuhët shqip (toskërisht e gegërisht)
dhe frëngjisht.
121-136, [16] f. : me il. ; 28 cm
Në këtë numër gjendet një shtesë e titulluar: “Shtim té numeri 8 : Supplément au
numéro 8”, prej 8 faqesh.

Etiketa

Koleksioni

Data

1897

Autor

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi

Botuesi

Imp. A. Vromant et Cie, Bruxelles

Formati

28 CM

Gjuha

Shqip, frëngjisht

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi , “Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ne hére ne muaj : revue mensuelle albanaise : organe du parti autonomiste albanais : Vit. 1, nr. 8 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/990.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder