Materiali

 

Shkêndilat e para : abetâr e shtim' i 'tî

Subjekti

Gjuha shqipe, abetare

Pershkrimi

Abetare për shkollat fillore.
Libri përmban shkronja të vogla dhe të mëdha shtypi, diftongje, zanore të gjata e hundore si dhe pjesë këndimi e vjersha.
64 f. : me il. ; 16 cm.

Upload 14. 09. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1919

Autor

Pano, Thoma P.

Botuesi

Shtypshkronja italiane, Vlorë

Formati

16 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-S-59

Lloji

Libër

Citimi

Pano, Thoma P., “Shkêndilat e para : abetâr e shtim' i 'tî,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/948.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder