Materiali

 

Drini : organ i turizmit kombëtar : Vit. 4, nr. 9 (1943)

Subjekti

Turizmi, historia, arkeologjia, gjeografia

Pershkrimi

Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i poligrafuar".
Nga nr. 5, 1941 "Buletin i përmuajshëm i turizmit shqiptar"
Nga nr. 1, 1943 "Revistë mujore e turizmit"
Përmban shkrime me përmbajtje arkeologjike, historike, gjeografike e folklorike.

19 f. : me il. ; 27 cm.

Upload 03. 08. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1943

Autor

Alizotti, Demir

Botuesi

"Distaptur", Tiranë

Formati

27 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Alizotti, Demir, “Drini : organ i turizmit kombëtar : Vit. 4, nr. 9 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/925.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder