Materiali

 

Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 12
(1919)

Subjekti

Revistë kulturore, kultura, qytetërimi

Pershkrimi

Ky numër përmban dymbëdhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë, shkencës dhe qytetërimit.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar"
16 f., 24 cm.

Upload 06. 12. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1919

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Elbasani", Elbasan

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 12 (1919),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/809.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder