Materiali

 

Libër i Parë apo Abetar për Shkolla Fillore të Shqypnis

Subjekti

Gjuhësi, Edukim

Pershkrimi

Abetare për shkollat fillore të Shqipërisë. Përpiluar e mbledhur nga Gaspër Beltoja, Drejtor i Arsimit në Shkodër. Libri ka 56 faqe dhe është i ilustruar me figura.

Etiketa

Koleksioni

Data

1921

Autor

Beltoja, Gaspër

Botuesi

Shtypshkronja " Nikaj ", Shkodër

Formati

14 x 20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-F-25

Lloji

Libër

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Libër i Parë apo Abetar për Shkolla Fillore të Shqypnis,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/8.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder