Materiali

 

Historia de vita et gestis Scanderbegi Epirotarvm Principis.

Subjekti

Histori, Historia e Skënderbeut

Pershkrimi

Historia e jetës dhe e bëmave të Skënderbeut, princ i epirotëve.../ Cum Privilegio.
Autori jepet në krye të Parathënies: " Marini Barletii Scondrensis de vita et gestis Scanderbegi...
Pas tabelës së lëndës, jepet një portret i Skënderbeut me diçiturën: " Signor Scanderbego ".
Mendohet që vepra të jetë botuar rreth viteve 1508-1510 në Romë, nga Bernardinu(m) de Vitalibus, pasi gjenden inicialet " B. V.".
Libri ka CLIX, 159 fletë, 2 fletë janë pa numër.

Etiketa

Koleksioni

Data

1508-1510

Autor

Barletius, Marinus

Botuesi

Impressum Romae per B.V...

Formati

29 cm

Gjuha

Latinisht

Identifikuesi

A/2-A-40

Lloji

Libër

Citimi

Barletius, Marinus, “Historia de vita et gestis Scanderbegi Epirotarvm Principis.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/6.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder