Materiali

 

Visaret e Kombit : Lahuta e Kosovës

Subjekti

Folklor

Pershkrimi

Visaret e Kombit. Vëllimi X. "Lahuta e Kosovës" mbledhë nga mësuesi Myrteza Roka. Libri përmban këngë djepi, këngë dasme, vajtime dhe këngë burrërie.

Etiketa

Data

1944

Autor

Rroka, Myrteza

Botuesi

Ministria e Arsimit

Formati

16 x 23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Al / 9 - 25 B

Lloji

Libër

Citimi

Rroka, Myrteza, “Visaret e Kombit : Lahuta e Kosovës,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/534.

Pronari