Materiali

 

Albanija i Macedonija

Subjekti

Histori

Pershkrimi

Përshkrimi gjeografik gjuhësor dhe kulturor.
Përshkrimi historik.
Shtesa historike.

Etiketa

Koleksioni

Data

1904

Autor

Sliskovic, Jakov

Botuesi

Vlastina Naklada, Sarajeva

Formati

15 x22 cm

Gjuha

Serbisht

Identifikuesi

Al / 23 - 3 D

Lloji

Libër

Citimi

Sliskovic, Jakov, “Albanija i Macedonija,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/496.

Pronari