Materiali

 

Albania Past And Present

Subjekti

Histori

Pershkrimi

Vështrim panoramik mbi historinë e Shqipërisë nga lashtësia deri në vitin 1914.
Vështrim mbi ekonominë dhe popullsinë e Shqipërisë. Libri përmban dhe 2 harta.

Etiketa

Koleksioni

Data

1919

Autor

Chekrezi, Constantine A.

Botuesi

The Macimillan Company, New York

Formati

14 x 19 cm

Gjuha

Anglisht

Identifikuesi

Al / 21 - 66 F

Lloji

Libër

Citimi

Chekrezi, Constantine A., “Albania Past And Present,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/495.

Pronari