Materiali

 

Shkrimtarët shqiptarë : pjesa I (1462 - 1878) : për klasën e tretë e të katërt të kursit të naltë

Subjekti

Histori e letërsisë, letërsi

Pershkrimi

"Shkrimtarët shqiptarë" : pjesa I, është ndarë në shtatë kapituj.
Kap. I - Dokumentet e para të gjuhës shqipe
Kap. II - Shkrimtarë të vjetër të veriut
Kap. III - Shkrimtarë të vjetër të jugut
Kap. IV - Shkrimtarë të vjetër myslimanë
Kap. V - Prodhimi letrar përpara Lidhjes së Prizrenit
Kap. VI - Prodhimi letrar i Arbëreshvet t' Italisë
Kap. VII - Arbreshët e Greqisë
Punuar nën kujdesin e Ernest Koliqit dhe Namik Resulit. 367f.

Etiketa

Koleksioni

Data

1941

Autor

Ministria e Arsimit, Tiranë

Botuesi

Shtypshkronja "Gurakuqi", Tiranë

Formati

23 cm.

Gjuha

shqip

Identifikuesi

A/6-D-9

Lloji

Libër

Citimi

Ministria e Arsimit, Tiranë, “Shkrimtarët shqiptarë : pjesa I (1462 - 1878) : për klasën e tretë e të katërt të kursit të naltë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/455.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder