Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XV, Nr. 07 - 09 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1971

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht - Gjermanisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XV, Nr. 07 - 09 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 24, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/435.

Pronari

Muzeu Shkoder