Shejzat 1971

Shejzat 1971

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1971

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XV, Nr. 01 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, historike dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XV, Nr. 04 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, albanologjike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XV, Nr. 07 - 09 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XV, Nr. 10 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, biografike, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Redaktor: Marco Koliqi