Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIII, Nr. 10 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, ekonomike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1969

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht - Gjermanisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIII, Nr. 10 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/432.

Pronari

Muzeu Shkoder