Shejzat 1969

Shejzat 1969

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1969

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIII, Nr. 01 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje albanologjike, gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIII, Nr. 04 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, etnografike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIII, Nr. 07 - 09 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIII, Nr. 10 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, ekonomike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.