Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1968

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/426.

Pronari

Bep Coba