Shejzat 1968

Shejzat 1968

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1968

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 04 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrimet e këtij numri i dedikohen Heroit Kombëtar, Skënderbeut, me rastin e pesëqindvjetorit të vdekjes.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 07 - 08 - 09 - 10 -11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, etnografike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.