Materiali

 

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Ky numër i dedikohet shtatëqindvjetorit të lindjes së poetit të madh botëror, Dante Alighieri. Shkrimet e këtij numri përmbajnë të dhëna biografike mbi jetën e poetit, poezi të përkthyera, këngë nga "Komedia Hyjnore" dhe në fund kronikën kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1965

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/408.

Pronari

Muzeu Shkoder