Materiali

 

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti II, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje historike, gjuhësore, letrare dhe folklorike.
Një shkrim i veçantë është : Pesëdhjetëvjetori i Fjalorit "Bashkimi", nga Karl Gurakuqi.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1958

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti II, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/369.

Pronari

Bep Coba