Materiali

 

Scanderbegvs hoc est vita et res strenve feliciterque; gestae, Georggi Castrioti, Epiri regis, ob magna facta Scanderbegi dicti...

Subjekti

Historia e Shqipërisë

Pershkrimi

Shkrim biografik. Skëndërbeu: Jeta, bëmat dhe ngjarjet e suksesshme të Gjergj Kastriotit, mbret i Epirit, i quajtur Skëndërbe për veprat e mëdha kundër mizorisë dhe pabesisë së turqve...
Libri ka 293 faqe dhe i mungon kopertina origjinale. Në faqen e dytë është figura e Skënderbeut me shpatë në dorë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1609

Autor

Pontanus, Georgius Bartholdus

Botuesi

Hanovie, Typis Wechelians apud Claudium Marnium & hered. Ioan Aubrri.

Formati

11 x 16 cm

Gjuha

Latinisht.

Identifikuesi

A/1-T-52

Lloji

Libër

Citimi

Pontanus, Georgius Bartholdus, “Scanderbegvs hoc est vita et res strenve feliciterque; gestae, Georggi Castrioti, Epiri regis, ob magna facta Scanderbegi dicti... ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/25.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder