Materiali

 

Shcypnia. T'Gnoftme Dheshkrimtare.

Subjekti

Gjeografi

Pershkrimi

Eksplorimi i rajoneve në Shqipëri. Paraqet pozitën gjeografike të Shqipërisë: - të qyteteve, - të krahinave, - të maleve e vargmaleve, të fushave e të luginave si dhe të dhëna për popullsinë në përgjithësi. Libri ka 45 faqe dhe është përkthyer nga latinishtja.

Etiketa

Koleksioni

Data

1902

Autor

_

Botuesi

Ne Shtyp. t' Xoies zanun pa mkat t' rriedhshem, Shkodër

Formati

11.5 x 18.5 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A / 4-R-20

Lloji

Libër

Citimi

_, “Shcypnia. T'Gnoftme Dheshkrimtare.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/22.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder