Materiali

 

Abetar për shkollat popullore shqipe

Subjekti

Gjuhësi, Edukim, Mësimdhënie

Pershkrimi

Abetarja përmban shkronjat e alfabetit dhe leximet ( këndimet ), që fillojnë në faqen 94. Ka 112 faqe dhe në kopertinë ka një miniaturë. (Botimi i dytë)

Etiketa

Koleksioni

Data

1924

Autor

Paluca, Ndue

Botuesi

Shtypshkronja " Mbrothësija " Kristo Luarasi, Tiranë.

Formati

14 x 20.5 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-F-34

Lloji

Libër

Citimi

Paluca, Ndue , “Abetar për shkollat popullore shqipe,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/17.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder