Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(831 materiale)

Libri fillon me shkronjat e mëdha e të vogla, shtypi e dore. Përveç teksteve të ndryshme nga historia e gjeografia, në fund te librit ka disa tema ku zhvillohen ushtrime matematikore. Eshte pa ilustrime dhe ka githsej 132 faqe. 2 fletët e para…

Koleksioni

Citimi

-, “Alfabetare e Gluhese Sqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 13, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/3.

Etiketat: