Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Historia e luftës së Shkodrës 1912-1913.
Citimi

Farhri, Mehmed, “Historia e luftes së Shkodrës 1912-1913,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/503.

Etiketat:

 
Libri ka 30 faqe dhe përshkruan historinë e Shqipërisë, historinë e Kombsisë në bazë të gjurmimeve historike deri në Shpalljen e Pavarësisë më, 1912.
(Libri ështe i përkthyer nga gjermanishtja).

Koleksioni

Citimi

Stadtmueller, Georg, “Historija Shqiptare në pikëpamje të Kombsis si probleme gjurmimesh.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/26.

Etiketat: