Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(16 materiale)

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, përceptimit përmes shqisave, stërvitjes në shkollë dhe skautizmit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
697-728, [32] f. ; 23 cm.

Upload 12.…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 12 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/812.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth autoritetit të mësuesit, mësimdhënies në aritmetikë, luftës kundër malaries si dhe një numër qarkoresh nga Ministria e Arsimit dhe Ministria e Financave.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s'…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 11 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/811.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë shkollore, edukimit ,higjienës dhe disiplinës në shkollë.
Revista mbyllet me disa ligje e dekrete nga Ministria e Arsimit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 10 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/810.

 
Në këtë numër materiali i trajtuar është ndarë në dy rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa zyrtare".
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
609-632, [24] f. ; 23 cm.

Upload 05. 12. 2019
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 9 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/803.

Etiketat:

 
Në këtë numër materiali i trajtuar është ndarë në katër rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike", 3. "Të ndryshme",
4. "Pjesa zyrtare".
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 8 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/800.

Etiketat: