Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(40 materiale)

Revistë me përmbajtje fetare dhe kulturore.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 26, nr. 1-12 (1916) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/467.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1916 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m. , “Posta e Shqypniës 1916 - 1917 - nr 101 - 104,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/155.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1916 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m. , “Posta e Shqypniës 1916 - 1917 - nr 096 - 100,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/154.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1916 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m. , “Posta e Shqypniës 1916 - 1917 - nr 091 - 095,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/153.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1916 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m. , “Posta e Shqypniës 1916 - 1917 - nr 086 - 090,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/152.

Etiketat: