Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Gazeta doli gjatë viteve 1916 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m., “Posta e Shqypniës 1916 - 1917 - nr 001 - 005,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/135.

Etiketat:

 
Gazeta doli gjatë viteve 1917 - 1918. Ishte një botim i përbashkët i Kuvenditi të Franceskanëve dhe Komandës së Trupave Austriake të vendosura në Shkodër gjatë Luftës së Parë Botërore. Në gazetë krahas trajtesave politike lajmeve…

Koleksioni

Citimi

P. Gjergj Fishta o.f.m., “Posta e Shqypniës 1917 - 1918 - nr 001 - 005,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/116.

Etiketat: