Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Kalendari përmban festat fetare të tri besimeve si dhe shkrime kulturale, letrare, shoqërore dhe kronika në gjuhë shqipe. Përmban edhe disa elementë gjeografikë.
91 f. : me il. ; 20 cm.

Upload 23. 01. 2020
Citimi

-, “Kalendari i Soknise "Dija" per vjeten 1906,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/831.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të veriut.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija e Zemers s' Jezu Krishtit : Vit. 15, nr. 1-12 (1905),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/482.

Etiketat: