Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Përshkrimi gjeografik gjuhësor dhe kulturor.
Përshkrimi historik.
Shtesa historike.
Citimi

Sliskovic, Jakov, “Albanija i Macedonija,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/496.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të veriut.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers s' Jezu Krishtit : Vit. 14, nr. 1-12 (1904),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/481.

Etiketat: