Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Folklor Serbisht
Citimi

Tihomir R. Gjorgjevic, “Zur Einfuhrung in die Serbische Folklore,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/524.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të veriut.
Në faqen e tit.: "Me tesiir t' Parit Fees"

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers t' Jezu Krishtit : Vit. 12, nr. 1-12 (1902),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/479.

Etiketat:

 
Eksplorimi i rajoneve në Shqipëri. Paraqet pozitën gjeografike të Shqipërisë: - të qyteteve, - të krahinave, - të maleve e vargmaleve, të fushave e të luginave si dhe të dhëna për popullsinë në përgjithësi. Libri ka 45 faqe dhe…

Koleksioni

Citimi

_, “Shcypnia. T'Gnoftme Dheshkrimtare.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/22.

Etiketat: