Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.


Upload 22. 10. 2020
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers t'Jezu Krishtit : Vit. 6, nr. 1-12 (1896),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/975.

Etiketat:

 
Rregulla gramatikore të fjalëve dhe shprehjeve në Shqipërinë veriore, gjermanisht - shqip.

Koleksioni

Citimi

Pisko, Julius, “Kurzgefasstes Handbuch der nordalbanesischen Sprache,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/357.

Etiketat: