Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Libri i Statuteve të Padovës me të dhëna statistikore si për çështjet civile, ashtu edhe për ato penale. Librit i mungon kopertina dhe frontespici, kështu nuk njihet autori, shtëpia botuese, vendi dhe viti i botimit. Mendohet se i përket…

Koleksioni

Citimi

-, “Incipit Liber Statvtorvm Padvae de Ratione : reddenda tam in ciulibus, quam in criminalibus caufis,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/7.

Etiketat: