Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Abetarja është hartuar me alfabetin e "Shoqnisë Bashkimi". I mungon autori, vendi dhe viti i botimit. Mendohet të jetë botuar nga Shoqëria Bashkimi. Pas faqes së titullit ka të shkruar : "Cum approbatione superiorum". 41 faqe.
Citimi

-, “Abétari per shkolla filltaré t' Shcypniis : libri i pare,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/445.

Etiketat: