Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(50 materiale)

Përmban shkrime në rubrikat : filozofi, edukatë, shkencë, ekonomi, histori, gjuhësi, folklor dhe kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 9-10 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/254.

Etiketat:

 
Shkrimet e këtij numri i përkasin rubrikave : çashtje kombëtare, shkencë, histori, folklor dhe kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 3 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/253.

Etiketat:

 
Botim në kujtim të 60-vjetorit të Lidhjes së Prizrenit. "U kushtohet punëtorvet të vërtetë të Rindërtimit Kombtar".

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 10, nr. 10-12 (1938),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/255.

Etiketat:

 
Revista publikohej dy herë në muaj. Trajtesat ishin te karakterit kulturor, historik, social dhe folklorik kryesisht të lidhura me krahinën e Shkodërs. Vend te veçantë në revistë zinin rubrikat kulturore të Shkodërs. Në të shkruajtën…

Koleksioni

Citimi

Pronar: Gjon Ujka, Drejtuer përgjegjës: Cuk Simoni., “Cirka II - nr 35 - nr 36,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/275.

Etiketat:

 
Revista publikohej dy herë në muaj. Trajtesat ishin te karakterit kulturor, historik, social dhe folklorik kryesisht të lidhura me krahinën e Shkodërs. Vend te veçantë në revistë zinin rubrikat kulturore të Shkodërs. Në të shkruajtën…

Koleksioni

Citimi

Pronar: Gjon Ujka, Drejtuer përgjegjës: Cuk Simoni. , “Cirka I - nr 03,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 28, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/80.

Etiketat: