Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(46 materiale)

Organ i Shoqërisë Vellazianija të Shkodrës. Revista del një herë në muaj. Drejtues të revistës Dr. Kristo Floqi, Karl Gurakuqi, redaktor Karl Gurakuqi dhe Kadri Borshi. Revista doli për here të parë në Maj 1919 qëllimi i revistës ishe…

Koleksioni

Citimi

_, “agimi_1921_numer009.djvu,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/69.

Etiketat:

 
Organ i Shoqërisë Vellazianija të Shkodrës. Revista del një herë në muaj. Drejtues të revistës Dr. Kristo Floqi, Karl Gurakuqi, redaktor Karl Gurakuqi dhe Kadri Borshi. Revista doli për here të parë në Maj 1919 qëllimi i revistës ishe…

Koleksioni

Citimi

_, “agimi_1921_numer001.djvu,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/68.

Etiketat:

 
Organ i Shoqërisë Vellazianija të Shkodrës. Revista del një herë në muaj. Drejtues të revistës Dr. Kristo Floqi, Karl Gurakuqi, redaktor Karl Gurakuqi dhe Kadri Borshi. Revista doli për here të parë në Maj 1919 qëllimi i revistës ishe…

Koleksioni

Citimi

_, “agimi_1921_numer005.djvu,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/67.

Etiketat:

 
Organ i Shoqërisë Vellazianija të Shkodrës. Revista del një herë në muaj. Drejtues të revistës Dr. Kristo Floqi, Karl Gurakuqi, redaktor Karl Gurakuqi dhe Kadri Borshi. Revista doli për here të parë në Maj 1919 qëllimi i revistës ishe…

Koleksioni

Citimi

_, “agimi_1921_numer010.djvu,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/66.

Etiketat:

 
Organ i Shoqërisë Vellazianija të Shkodrës. Revista del një herë në muaj. Drejtues të revistës Dr. Kristo Floqi, Karl Gurakuqi, redaktor Karl Gurakuqi dhe Kadri Borshi. Revista doli për here të parë në Maj 1919 qëllimi i revistës ishe…

Koleksioni

Citimi

_, “agimi_1921_numer011_012.djvu,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/64.

Etiketat: