Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(46 materiale)

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, mësimdhënies dhe edukatës morale në shkollën fillore.
Revista mbyllet me disa qarkore për arsimtarët .
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 3 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/790.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë së edukimit, pedagogjisë dhe mësimdhënies së gjuhës shqipe.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
385-416, [32] f. ; 23 cm.
Në faqen e…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 2 (1924) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/789.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës dhe programit shkollor të gjimnazit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
353-384, [32] f. ; 23 cm.

Upload…
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëve : Vit. 1, nr. 12 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/788.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës, bujqësisë si koncept etj..
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
323-352, [30] f. ; 23 cm.

Upload 07. 11.…
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëve : Vit. 1, nr. 11 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/787.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës. Vijon nga numri i mëparshëm trajtesa e idesë së Muzeut Kombëtar. Në faqet e fundit revista na njeh me personelin e shkollave të mesme.
"Botim i…
Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëve : Vit. 1, nr. 9-10 (1923) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/786.