Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(46 materiale)

Në këtë numër materiali i trajtuar është ndarë në katër rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike", 3. "Të ndryshme",
4. "Pjesa zyrtare".
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 8 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/800.

Etiketat:

 
Në këtë numër materiali i trajtuar është ndarë në tri rubrika:
1. "Dituni e kulturë", 2. "Pjesa praktike", 3. "Pjesa zyrtare".
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
545-576, [32] f. ; 23…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 7 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/799.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukimit, pedagogjisë, filozofisë si dhe profesionalizmit të mësuesve.
Revista mbyllet me disa qarkore të Ministrisë së Arsimit.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një…
Citimi

-, “Reviste pedagogjike : Vit. 2, nr. 6 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/798.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth figurës e rolit të mësuesit, didaktikës dhe rëndësisë së mësimit të shkencave në shkollë.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
481-512, [32] f. ; 23…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 5 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/797.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, mësimdhënies dhe edukatës morale në shkollën fillore.
Revista mbyllet me disa qarkore dhe me një prezantim të librit "Zemra" të De Amicis.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s'…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 4 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/791.

Etiketat: